Τρόποι Αποστολής

Το karposkaialati.gr πραγματοποιεί καθημερινά αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

Η επεξεργασία των παραγγελιών γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 -16:00. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται Κυριακές ή αργίες επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Αν αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα στη διεκπεραίωση της παραγγελίας σου (όπως για παράδειγμα έλλειψη κάποιου προϊόντος), ένας εκπρόσωπός μας θα σε καλέσει στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει, προκειμένου να βρούμε μαζί μια λύση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την ημερομηνία εξόφλησης της παραγγελίας σου. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης στην courier είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με την περιοχή. Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι 1-2 ημέρες επιπλέον.

Σημείωση: Λόγω έκτακτων συνθηκών και του υψηλού φόρτου εργασίας στις μεταφορικές εταιρίες υπάρχει πιθανή καθυστέρηση στις παραδόσεις.

Η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους.

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας στην πόρτα σας με Courier είτε από το φυσικό μας κατάστημα μας στην Πάτρα. Αν επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημα, δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής ανεξαρτήτως αξίας της παραγγελίας σου.

Αποστολή Παραγγελίας με Courier

Η αποστολή των παραγγελιών με courier, γίνεται καθημερινά σε συνεργασία με την ACS courier.

Το κόστος της μεταφοράς με courier υπολογίζεται αυτόματα από e-shop στο τελικό στάδιο κατά την ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

  • Για παραγγελίες από 25€ και έως 3kg η αποστολή της παραγγελίας σας είναι Δωρεάν
  • Για παραγγελίες έως 3 κιλά η χρέωση είναι 5€
  • Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1.5€
Καλάθι αγορών
ΕΣΠΑ
Scroll to Top