Τρόποι Πληρωμής

Στο karposkaialati.gr σας δίνουμε τη δυνατότητα να πληρώσετε με όποιον τρόπο επιλέξετε, εύκολα και γρήγορα. Όπως και να κάνετε τις πληρωμές σας, εγγυόμαστε την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και την ασφαλή αποθήκευση των καρτών που χρησιμοποιείτε, μέσα από το πιστοποιημένο online σύστημα ασφαλείας.

Πληρωμή με Χρεωστική – Πιστωτική κάρτα.

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με όλες τις χρεωστικές & πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, EuroLine. Η διαχείριση της συναλλαγής πραγματοποιείται στο ασφαλές περιβάλλον της Winbank. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας για λόγους ασφαλείας δεν αποστέλλονται πίσω στο karposkaialati.gr. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβάνοντας τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και την διεύθυνσή σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να κάνετε κατάθεση ή μεταφορά με έμβασμα του ποσού της παραγγελίας στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αριθμός λογαριασμού:
 5507102539333
IBAN: GR1301725070005507102539333

Σημείωση: Επιπρόσθετες χρεώσεις & έξοδα τραπέζης βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και την ταχύτερη αποστολή της παραγγελίας σας, παρακαλούμε στο καταθετήριο να αναγράφεται ο κωδικός παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο που δόθηκε κατά την δημιουργία της. Σημείωσε πως ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην εμφάνιση της κατάθεσης όταν πρόκειται για μεταφορά με έμβασμα από άλλη τράπεζα πέραν των παραπάνω αναγραφόμενων. Η αποστολή της παραγγελίας θα πραγματοποιηθεί αμέσως μόλις εμφανιστεί η κατάθεση.

Αντικαταβολή – Πληρωμή κατά την παραλαβή της παραγγελίας

Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε στον υπάλληλο της εταιρίας Courier την αξία της αγοράς κατά την παράδοση στο χώρο σας. Για το ακριβές ποσό θα ενημερωθείτε κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της αγοράς.

Η υπηρεσία αντικαταβολής χρεώνεται με επιπλέον 2,50 €.

Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, από 22-12-2016 τα παραστατικά αξίας 500 ευρώ (συμπ. ΦΠΑ) και άνω προς ιδιώτες (με απόδειξη λιανικής) και 500 ευρώ (μη συμπ. ΦΠΑ) και άνω προς επαγγελματίες και επιχειρήσεις (τιμολόγιο πώλησης) εξοφλούνται μόνο μέσω:

  • Κατάθεσης με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Χρεωστικής Κάρτας (Visa, MasterCard, Maestro, EuroLine)
  • Πιστωτικής Κάρτας (Visa, MasterCard)

Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας από το κατάστημα

Εάν επιθυμείτε να παραλάβετε τα προϊόντα από το κατάστημά μας δεν έχεις παρά να επιλέξετε στην Μέθοδο Αποστολής το “Παραλαβή από το Κατάστημα”. Η εξόφληση των παραγγελιών μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους εξής τρόπους πληρωμής:

  • Με μετρητά
  • Πιστωτική Κάρτα (Visa, MasterCard)
  • Χρεωστική Κάρτα (Visa, MasterCard, Maestro, EuroLine)
Καλάθι αγορών
ΕΣΠΑ
Scroll to Top